Aanbesteding ICT onderwijs Noord- en Midden Groningen

Economic Board Groningen (EBG) en het samenwerkingsverband ‘Kansrijke Groningers’ zoeken een expert op het gebied van ICT onderwijs. Hiervoor is een aanbesteding gepubliceerd. 

De opdracht van 4 jaar omvat het ontwikkelen en implementeren van een leerlijn op scholen voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs in Noord- en Midden Groningen. De leerlijn wordt met en door de leerkracht/docent uitgevoerd op de school en wordt in de basis geïntegreerd met het bestaande onderwijs.
 

Kansrijke Groningers en Economic Board Groningen

Economic Board Groningen (EBG) is aanjager van dit project. EBG heeft een bedrag ter beschikking gesteld om te investeren in ICT Onderwijs. Onder de naam ‘Kansrijke Groningers’ heeft een aantal scholen uit het aardbevingsgebied zich verenigd in een samenwerkingsverband. Kansrijke Groningers wordt de opdrachtgever van deze opdracht.

Doel ICT onderwijs

Het doel van de lessen is om leerlingen in Noord-Groningen al op jonge leeftijd enthousiast te maken voor ondernemerschap. Daarnaast is het belangrijk om al jong ‘21th century skills’ te leren, want geen enkele sector werkt in de toekomst zonder ICT. Ook techniek wordt steeds belangrijker en de vraag naar technisch personeel neemt toe.

Inschrijven aanbesteding

Voor deze opdracht is een aanbesteding gepubliceerd waar aanbieders van ICT onderwijs zich voor kunnen inschrijven. Ga naar de website van TenderNed voor meer informatie en om je in te schrijven.