Ondernemerschap

Een sterke economie heeft goede ondernemers nodig. Daarom helpen wij start-ups hun zaak op de rit te krijgen, en zorgen we voor begeleiding en coaching van bestaande ondernemers.

Voor nieuwe ondernemers

Loop je al een tijdje rond met een idee voor een eigen onderneming? Wij helpen je graag verder. We organiseren evenementen, geven voorlichting en brengen in kaart welke mogelijkheden er zijn om je verder op weg te helpen. Houd onze agenda in de gaten!

Hulp nodig of eens met iemand van gedachten wisselen? Neem contact op met Michelle Moret. Via ons kun je ook korting krijgen op advieskosten van je eigen bedrijfsadviseurs. Neem een kijkje bij Geld & Advies.

Voor bestaande ondernemers

We richten een community op in Noord-Groningen waar startende en bestaande ondernemers kunnen werken en mooie en inspirerende samenwerkingen ontstaan. We hebben nog geen locatie maar zijn druk bezig de mogelijkheden te onderzoeken en organiseren we meerdere evenement in de aanloop hier naartoe.

Ook helpen we ondernemers met geld en advies. We hebben meerdere regelingen waar je korting kunt krijgen op advieskosten of geld kunt lenen. Ook kun je op onze kosten gratis 8 uur advies krijgen bij Ondernemershuis Noord-Groningen.

Vragen?

Heb je vragen over Ondernemerschap? Neem dan contact op met Programmamanager Michelle Moret.

Michelle Moret

Michelle Moret

Programmamanager Ondernemerschap

mmoret@ebgn.nl