Met kop en schouders

In Noord-Nederland gebeuren mooie dingen! In de video-serie 'Met kop en schouders' zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. Ze steken er met kop en schouders bovenuit! 

Inspirerende voorbeelden

De Economic Board Groningen heeft deze videoserie gemaakt om te laten zien welke mooie initiatieven er zoal zijn in Noord-Nederland. In de video's vertellen de ondernemers hun eigen verhaal. Over drijfveren, keuzes, de kansen die ze hebben aangegrepen en over hun ambities. Wij hopen dat deze videoserie jou inspiratie biedt!   

Vanaf mei 2018 op RTV Noord

Vanaf 7 mei 2018 zijn de video's 'Met kop en schouders' op RTV Noord te zien. Elke maand wordt er een nieuwe video geplaatst. 
 

Deel 1: Lamberink Reuzenradbouw

In de eerste video vertelt Kokkie Kroon over haar bedrijf Lamberink Reuzenradbouw uit Overschild. Het begon ruim 30 jaar geleden, toen de familie Lamberink-Kroon nog een rondreizende kermisfamilie was. In 2014 werd met de gehele familie de knoop doorgehakt om de uitdaging aan te gaan om zelf reuzenraden te gaan bouwen. De reuzenraden van Lamberink zijn niet alleen een begrip geworden in de kermiswereld, maar ook ver daarbuiten. Inmiddels is Lamberink uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de fabricage, revisie en verhuur van reuzenraden.

Met kop en schouders - Lamberink Reuzenradbouw (door EBG)

Met kop en schouders - Lamberink Reuzenradbouw (door EBG)

Meld je aan voor 'Met kop en schouders'!

Heb jij een bedrijf dat er met kop en schouders bovenuit steekt? Of wil je iemand voordragen die in aanmerking komt voor de video-serie 'Met kop en schouders?' Vul dan onderstaand formulier in! We nemen dan spoedig contact met je op om te beoordelen of je verhaal past binnen deze video-serie. Deelname is gratis en bovendien ontvang je de video voor eigen gebruik. 

Aanmelden voor 'Met kop en schouders'