Ondernemersbijeenkomst Midden-Groningen

Sinds januari valt de gemeente Midden-Groningen in het werkgebied van Economic Board Groningen (EBG). Graag willen wij kennismaken met de ondernemers uit dit gebied en daarom nodigen wij je van harte uit op maandag 25 juni bij hotel Faber in Hoogezand!

Gemeentelijke herindeling

Sinds januari valt de gemeente Midden-Groningen in het werkgebied van Economic Board Groningen (EBG). EBG is ontstaan uit de aardbevingsproblematiek, met als doel een economisch sterke en zelfredzame regio neer te zetten. Daarbij willen wij zorgen voor meer bedrijvigheid en meer banen in het aardbevingsgebied. De nieuwe gemeentelijke herindeling betekent dat de ondernemers in de gemeente Midden-Groningen nu ook bij ons terecht kunnen voor geld, advies en hulp bij vestiging in Noord- en Midden Groningen.

Kennismaken

Daarom willen wij graag kennismaken! Op maandagmiddag 25 juni ben je van harte welkom bij Hotel Faber in Hoogezand-Sappemeer. Tijdens deze informele bijeenkomst geeft Marco Smit, bestuurder van Economic Board Groningen, kort uitleg over de regelingen en mogelijkheden voor ondernemers. Vervolgens komen twee ondernemers aan het woord die reeds gebruik hebben gemaakt van de regelingen en programma’s van de EBG. Uiteraard sluiten we af met een hapje en drankje

Programma

Het programma is als volgt:

16:00 uur            Inloop met koffie/thee
16:30 uur            Opening door Marco Smit, bestuurder Economic Board Groningen
                             Ondernemers aan het woord :
                                               Aard Duivenvoorden van EAZ Wind uit Hoogezand
                                               Martin Haverkamp van Uitvaartcentrum Slochteren In via Aeterna
17:30 uur            Borrel en hapje met de mogelijkheid om kennis te maken met de adviseurs van EBG
18:30 uur            Einde

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze middag via het contactformulier hiernaast.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wil je toch graag kennismaken en kijken wat de Economic Board Groningen voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers, Maarten Soppe (msoppe@ebgn.nl) of Erik Doorenspleet (edoorenspleet@ebgn.nl).

Ik kom naar de ondernemersbijeenkomst

Locatie

Hotel Faber
Meint Veningastraat 123
9601 KE Hoogezand-Sappemeer