EBG Pitch - Infra en Innovatie

De EBG Pitch staat deze keer in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Infra en Innovatie. Heb jij een innovatief idee voor een energie neutrale weg, weet jij hoe je het beste kunt optimaliseren in biodiversiteit of het je een ander goed idee op het gebied van infra en innovatie? Meld je dan aan en maak kans op € 20.000!

EBG Pitch - Infra en Innovatie

Op donderdag 6 december vindt de vijfde editie van de EBG Pitch plaats. Deze keer staat het evenement in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Infra en Innovatie. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch tijdens het Infra Innovatieatelier. 

Aan de infrastructuur wordt altijd gebouwd. Ook in het aardbevingsgebied, denk bijvoorbeeld aan de  bereikbaarheid en groei van de havens (verdubbeling N33), dorpen en stad. Daarnaast vraagt de klimaatverandering om noodzakelijke aanpassingen in de infrastructuur. En juist Groningen als dé energieprovincie van Nederland heeft betrouwbare en toekomstbestendige energienetwerken nodig.

Daarom is er grote behoefte aan innovatieve ideeën en ondernemerschap: kan aanleg en onderhoud van infra slimmer, sneller met gebruik van big data en vooruitstrevende informatietechnologie en veilige en goede arbeidsomstandigheden? En hoe passen thema’s als duurzaamheid, energieneutraal, circulair en respect voor flora en fauna hierin?

Beste idee maakt kans op € 20.000

Wij zijn op zoek naar ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Infra en Innovatie die mee willen doen aan de EBG Pitch – Infra en Innovatie! Tijdens het Infra Innovatieatelier op 6 december zal rond 16:00 uur de finale van de pitch plaatsvinden. Elke finalist krijgt de tijd om kort zijn of haar idee te presenteren en bepaalt het publiek samen met de vakjury wie er met € 20.000 euro naar huis gaat.

Naast het prijzengeld mag de ondernemer met het winnende idee gebruik maken van de proeftuin van BuildinG en ontvangt het een lidmaatschap van BINK.

Meedoen?

Heb jij een innovatief idee voor een energie neutrale weg, weet jij hoe je het beste kunt optimaliseren in biodiversiteit of het je een ander goed idee op het gebied van infra en innovatie? Meld je dan hiernaast aan. 

Voorwaarden

  • nieuw(e) idee, techniek of proces
  • qua productie, toepassing, kennisontwikkeling ledit het idee tot economische spin-off in het aardbevingsgebied
  • uitvoerbaar idee op korte termijn
  • ideeën vanuit een procesmatige of logistieke invalshoek zijn ook welkom
  • je kunt je tot 1 november 2018 aanmelden 
Ja, ik doe mee met EBG Pitch - Infra en Innovatie!
  • ?
  • ?