Kom kijken bij EBG Pitch – de 5G editie!

Na een zeer succesvolle eerste editie afgelopen zomer, komt er nu een tweede editie van EBG Pitch! Deze keer zijn we op zoek naar het beste idee met 5G. De finalisten maken kans op € 20.000 voor de uitwerking van hun idee én de mogelijkheid om het te testen in het 5G Lab, dé proeftuin voor 5G!

Kom kijken!

Wil je meebeslissen wie er met € 20.000 naar huis gaat? Dat kan! Want het publiek bepaalt samen met de vakjury wie er met de fantastische prijzen vandoor gaat. Het jurypanel bestaat deze editie uit Ben Woldring, Carola Bos (IBM) en Jurjen Veldhuizen (Huawei). EBG Pitch is een interactief evenement en biedt deelnemers publiciteit, sympathisanten, klanten, ambassadeurs, financiering en de nodige (netwerk)ingangen! 

 

Waar en wanneer?

De 5G editie van EBG Pitch vindt plaats op 19 oktober 2017, van 11.00 tot 13.00 uur, tijdens Trendship in MartiniPlaza. Dit is hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Aanmelding voor het pitchevent is gratis en inclusief lunch. Naderhand is er natuurlijk nog de mogelijkheid om Trendship te bezoeken. Na aanmelding voor EBG Pitch ontvang je van ons je persoonlijke code voor een gratis toegangskaart voor Trendship. 

Meld je nu aan via het formulier hiernaast!

Wie ga je zien?

Op 26 september mogen alle deelnemers tijdens een selectiedag hun idee voorleggen aan onze jury. Zij maken vervolgens de keuze welke drie finalisten hun idee mogen pitchen tijdens EBG Pitch en wie er dus kans maken op de mogelijkheid om hun idee te testen in het 5G Lab. Wilt u op de hoogte blijven? Houd dan deze pagina in de gaten of meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

Over EBG Pitch – de 5G editie

Met EBG Pitch bieden we ondernemers met een goed idee een podium. De komende editie staat volledig in het teken van 5G. Deze nieuwste generatie mobiel internet is 100 keer sneller dan 4G. Dit biedt oneindig veel toepassingsmogelijkheden en kansen voor het Internet of Things. 5G is pas vanaf 2020 commercieel verkrijgbaar, maar wij zijn nu al op zoek naar ideeën voor mogelijke toepassingen.

Ja, ik kom kijken bij EBG Pitch!