Terug naar overzicht

ROUTE N33 MIDDEN: meer weg, meer waarde (BuildinG)

BuildinG organiseert een kick-off 'ROUTE N33 MIDDEN' tijdens het TransFuture Festival over duurzame energie dat op 12 juni wordt georganiseerd op EnTranCe (Zernike, Groningen). 

N33 Midden, de duurzaamste weg van Nederland
Met deze innovatie kick-off dagen we je uit mee te doen! Welke kennis en ideeën zijn er al en hoe ontwikkelen we nieuwe? Hoe kunnen we samen lokale en regionale koppelkansen in het gebied vormgeven? In deelsessies maken we gebruik van elkaars kennis, wisselen we ideeën uit en werken we deze uit tot concrete voorstellen. De opbrengst van de dag wordt verzameld en waar mogelijk samen met de partners verwerkt in een plan van aanpak. Doe je mee? 

De verdubbeling van de N33 tussen Zuidbroek en Appingedam is van groot belang voor de bereikbaarheid van de Eemsdelta. Dit project van Rijkswaterstaat en provincie Groningen draagt bij aan de versterking van de economie, leefbaarheid en verkeersveiligheid in de regio en zal in 2022-2025 worden gerealiseerd. 

Verdubbeling is meer dan asfalt! 
Provincie en rijk willen de meest duurzame weg realiseren en hebben samen met partners uit de regio hoge ambities geformuleerd op de thema's sociale relevantie, circulaire economie, energie en ecologie & biodiversiteit. Lees meer over de partners en de intentieverklaring Duurzaamheid

Hoe ziet het programma er uit?
We starten met een innovatiemarkt om 12.00 uur. Om 13.30 uur is de aftrap van het officiële deel waarna we uiteen gaan in deelsessies in twee rondes. Bekijk het volledige programma

TransFuture Festival
De kick-off vindt plaats tijdens het TransFuture Festival over duurzame energie dat voor de 5e keer wordt georganiseerd op EnTranCe. Het festival en de kick-off sluiten naadloos op elkaar aan wat betreft de hoge ambities in DE energieprovincie van Nederland. Na de kick-off zijn de deelnemers van de Route N33 Midden uiteraard van harte welkom op het festival. Lees hier meer over het TransFuture Festival.

Innovatiemarkt
Onderdeel van de kick-off is een innovatie- en netwerkmarkt waar nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan en waar bedrijven, studenten en organisaties hun vernieuwingen in de bouw en infra laten zien. De markt is open vanaf 12.00 uur.

Voor wie?
Iedereen die wil samenwerken in dit ambitieuze project is welkom! We denken vooral aan GWW-bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, regionale overheden en studenten en kennisinstellingen. We streven naar een evenwichtige samenstelling binnen de deelsessies.

Aanmelden 
Deelnemen is gratis maar in verband met beperkte zitplaatsen willen we wel graag weten of je komt. We streven naar een evenwichtige samenstelling van de sessies. Let op, voor alle deelsessies geldt: vol = vol. Aanmelden kan via deze de aanmeldsite.