Terug naar overzicht

Rabo Meet & Grow

Ontdek als ondernemer uw financiële mogelijkheden. Bezoek de Rabo Meet & Grow evenementen. De uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij financiers. U kunt zo extra kapitaal verzamelen voor uw groeiplannen of bijvoorbeeld een overname. De Rabobank wil via deze evenementen ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen. Het GROEIfonds van Economic Board Groningen is één van de deelnemers.

Wat kunt u verwachten

Rabo Meet & Grow is een interactief evenement. Tijdens inspirerende sessies en ontmoetingen leert u financiers kennen en zij u. U kunt in contact komen met regionale en landelijke partijen. Rabo Meet & Grow biedt de juiste omstandigheden om een match te vinden voor uw plannen.

Deelnemers

Bij Rabo Meet & Grow treft u allerlei soorten financiële partijen. Van regionale investeringsfondsen tot ondernemers-platformen. U kunt uw vragen kwijt bij partijen die gericht zijn op financieringen, lease en factoring. Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is aanwezig voor vragen over subsidies en overheidsregelingen.

Voor wie

Deelname aan Rabo Meet & Grow-evenementen is vooral bedoeld voor ondernemers die al klant zijn van de Rabobank. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor ondernemers die nog niet bij de Rabobank bankieren.

Locatie

Groningen Airport Eelde.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Rabobank.