EBG Pitch - Eemsdelta Expo

Wie gaat er vandoor met € 20.000?

van tot

Wie heeft het allerbeste idee en gaat er vandoor met € 20.000 voor de uitwerking van zijn of haar plan? De Economic Board Groningen heeft 4 ondernemers geselecteerd die kans maken op deze geweldige impuls tijdens het live pitch-event EBG Pitch op donderdag 15 juni op de Eemsdelta Expo. De jury en het publiek bepalen op 15 juni wie er met een mooi geldbedrag vandoor gaat. 

EBG Pitch is hét nieuwste event van de Economic Board Groningen. Tijdens de Eemsdelta Expo op donderdag 15 juni 2017 op het Bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam gaan 4 ondernemers hun kansrijke ideeën pitchen. Tijdens het event kan het publiek live stemmen, donaties doen, investeren of bijdrages in natura aanbieden. Ook bepaalt het publiek mede naar wie welk deel van de € 20.000 gaat die de Economic Board Groningen beschikbaar stelt. De pitchers worden op het podium door de jury, bestaande uit een aantal ervaren ondernemers, ‘geknipt en geschoren’.

Aan het einde van EBG Pitch wordt de winnaar gekozen door het publiek en door de jury. Echter iedereen die een pitch heeft gehouden, wordt door de Economic Board Groningen en/of partners verder geholpen met zijn of haar plannen. Uiteraard ontvangen ze met deelname aan EBG Pitch de nodige publiciteit en alle pitchers krijgen advies bij de verdere ontwikkeling van hun business ideeën.

Iedereen is welkom

Ook u bent uiteraard welkom om langs te komen en uw mening te geven. EBG Pitch is op donderdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk voor ondernemers, investeerders en organisaties in Noord-Groningen en daarbuiten, die interesse hebben om zich te verdiepen in de cases van de ondernemers die op het podium gaan pitchen. De presentatie zal deze dag in handen zijn van Drewes Wildeman, die zelf ook werkzaam is in het Eemsgebied. 

Klik hier voor meer informatie over de kandidaten en om u aan te melden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen en vol = vol!

  • Delen:
Terug naar overzicht