Terug naar overzicht

Onderneem succesvoller met het Business Model Canvas

Wilt u als ondernemer succesvoller zijn? Kom dan op 4 juli van 13.30 tot 16.30 uur naar de workshop Business Model Canvas in de Eemshaven, gegeven door niemand minder dan Nick Stevens. De workshop wordt georganiseerd door de Economic Board Groningen.

Business Model Canvas: businessmodel als poster

Business Model Canvas is een businessmodel in postervorm. Daarin zijn alle belangrijke onderdelen van uw businessmodel overzichtelijk visueel opgenomen, zoals de strategische partners, de klantsegmenten en de inkomstenstromen. Nick Stevens helpt u ter plekke bij het invullen ervan.

Nick Stevens

Nick Stevens is een ondernemer met ruim 15 jaar ervaring in het samenwerken met ondernemingen en start-ups. Zijn streven is het inspireren, onderwijzen en ondersteunen van individuen en start-ups om zo hun ideeën tot leven te brengen. Nick is onder andere één van de breinen achter de Big Building in Groningen en is Chief Digital Officer van de gemeente Groningen. Tijdens de workshop denkt hij met u mee over uw onderneming en ondernemen in het algemeen, zodat u succesvoller kunt worden. Meer informatie over de workshop kunt u op Youtube vinden.

Voor wie

Alle ondernemers in Noord-Groningen zijn welkom.

Praktisch

Datum: 4 juli

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Nijlicht, Schildweg 16, 9979 XR, Eemshaven

De workshop wordt afgesloten met een borrel.

 

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier.

 

Business Model Canvas

Business Model Canvas