Terug naar overzicht

EBG Pitch - Recreatie & Toerisme

We heten je op woensdag 21 februari van harte welkom in Zeerijp voor een middag die in het teken staat van Recreatie & Toerisme! We trappen af met de finale van EBG Pitch waarna er de mogelijkheid is om kennis maken met de ondernemers van het Groningste van Groningen. 

Lydia van Oosten (Gym Xtra Fit), Ard Boer & Gijs van Veldhuizen (Goed Erf) en Sigrid Heeres (Herberg van Ede) krijgen de mogelijkheid om het publiek en de vakjury te bewegen en inspireren om op hun idee te stemmen. Daarna kun jij samen met de vakjury beslissen hoe de € 20.000 prijzengeld verdeeld wordt onder de finalisten. 

Na afloop van de finale van EBG Pitch is er tevens de mogelijkheid om de ondernemers van het Groningste van Groningen te ontmoeten. In de loop van de middag vindt er een gezellige en informatieve markt plaats waar ondernemers elkaar, maar ook de bewoners van het gebied en andere geïnteresseerden kunnen ontmoeten.

Meer informatie over de middag vind je hier. Aanmelden kun je (kosteloos) doen met het formulier hieronder of op de informatie-pagina. 

Ja, ik kom kijken bij EBG Pitch!

Programma

13.30 – 14.00 uur: Inloop met koffie/thee
14.00 – 15.15 uur: Finale EBG Pitch – Recreatie & Toerisme
Aansluitend: Lancering Groningste van Groningen
15.45 – 17.30 uur: Ontmoet het Groningste van Groningen

Praktische informatie

Het pitchevenement en de andere activiteiten vinden plaats bij boerderij De Diek’n aan de Dijkumerweg 2, 9914 TH in Zeerijp. De gehele middag is kosteloos bij te wonen, het enige dat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten in het formulier hiernaast.