Terug naar overzicht

EBG activiteiten Eemsdelta Expo

Kom bij ons langs tijdens de Eemsdelta Expo! Dit evenement vindt plaats op 14 en 15 juni op bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam. Bij standnummer A55 vindt u daar ons EBG café, waar we graag met u bijpraten. Uiteraard onder het genot van een caffè latte, cappuccino, espresso of een gewone kop kovvie mit kouke.

Op 15 juni bent u tevens welkom om aan te sluiten bij ons mini-symposium Geld & Advies of de finale van EBG Pitch. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze activiteiten. 

EBG Café

Wat zou u willen weten over 5Groningen, BuildinG, Toerisme en Ondernemerschap? Kom naar het EBG café en we vertellen u er graag over. Ook gaan de adviseurs van GROEIfonds en Ondernemershuis Noord-Groningen graag met u in gesprek over uw ambities en mogelijkheden voor advies en financiering.

Klik hier voor gratis kaarten voor de Eemsdelta Expo. 

Mini-symposium Geld & Advies

Wij nodigen u van harte uit om op donderdag 15 juni in de ochtend aan te schuiven bij het mini-symposium Geld & Advies, onze eigen versie van DWDD. Arno van der Heyden interviewt verschillende ondernemers en EBG adviseurs. Er is geld, er is advies, er zijn interessante projecten, maar hoe kunnen bedrijven hiervan profiteren? En wat doet EBG precies om ondernemers in Noord-Groningen te helpen? 

Lees hier meer over het mini-symposium en bestel uw kaarten (incl. gehele dag toegang tot Eemsdelta Expo).

Finale EBG Pitch

In de middag kunt u zelf meebeslissen over een investering van € 20.000. Vier ondernemers pitchen hun idee tijdens de EBG Pitch voor een kritische jury, bestaande uit Harm Post, Roy Boxmeer en Xandra Groenewold. Drewes Wildeman praat de pitches aan elkaar en de jury en het publiek bepalen wie er naar huis gaat met het geld. Gerande Sikkema (Beleef het Noorden), Wilco Stollenga (Agrifly), Tom Steffens (DUBISTR) en Jacqueline Gonzalez (Mothers United) zien we terug op het podium van EBG Pitch!

Hier vindt u meer informatie over de kandidaten en kunt u zich aanmelden voor EBG Pitch (incl. gehele dag toegang tot Eemsdelta Expo).