Terug naar overzicht

Congres Building the Future of Health

Kan de gebouwde omgeving ons helpen langer gezond te blijven? Ja, dat kan! Hoe? Dat wordt in juni duidelijk tijdens de grote internationale conferentie Building the Future of Health in het UMCG in Groningen.

Dit toonaangevende congres staat volledig in het teken van de bijdragen die het ontwerp en de kwaliteit van de gebouwde omgeving kunnen leveren aan een goed en gezond leven. In een zeer brede line-up komen alle ruimtelijke schaalniveaus aan de orde: van onze steden en wijken via ons landschap tot het ontwerp van onze huizen en zorgvoorzieningen, waaronder natuurlijk onze ziekenhuizen. Met het Healthy Ageing-concept als uitgangspunt, biedt Building the Future of Health een podium voor best practices uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft het een actuele stand van onderzoek, beleid en concrete projecten op het vlak van gezondheid en het ontwerp en de inrichting van onze leef- en zorgomgeving.

Alle relevante thema's komen voorbij en een groot aantal vooraanstaande sprekers zijn vertegenwoordigd – waaronder de Rijksbouwmeester, (inter)nationaal vermaarde architecten en ontwerpers, topwetenschappers uit de zorg, (zorg)bestuurders, ministers en talloze andere prominenten.

Bouw ook mee aan een gezonde toekomst en bezoek www.btfoh.eu