Terug naar overzicht

Bijeenkomst Geld & Advies

De EBG AdviesregelinG: uw klanten betalen de helft, u verdient het hele bedrag.

De Economic Board Groningen (EBG) heeft deze regeling opgezet voor ondernemers in Noord-Groningen die advies nodig hebben voor:

• Het schrijven van een businessplan
• Beoordeling of een investeringsplan haalbaar is
• Het indienen van een aanvraag voor risicofinanciering
• Bedrijfsoverdracht

Met de regeling krijgen zij tot de helft (max € 2500) van de kosten (max € 5000) vergoed van een adviseur naar keuze. EBG betaalt dus de helft van uw nota.

Met de regeling krijgen zij tot de helft (max € 2500) van de kosten (max € 5000) vergoed van een adviseur naar keuze. EBG betaalt dus de helft van uw nota.

Een goede reden om uw (potentiële) klanten te wijzen op de EBG AdviesregelinG. Daarom houdt EBG op maandag 22 mei een bijeenkomst voor adviseurs om de regeling en de voordelen uit te leggen. Wij nodigen u van harte uit. Na afloop krijgt u een toolkit mee met een poster, flyers en digitale middelen die u online kunt inzetten om uw diensten via de regeling te promoten.

Geld & Advies

Naast de EBG AdviesregelinG hebben we nog meer tools om ondernemers te helpen. We vergoeden niet alleen advies, we hebben ook een aantal fondsen waar ondernemers geld kunnen lenen. Ook daarover praten we u graag bij.

Praktisch

Datum: maandag 22 mei
Tijdstip: 16.00 uur – 18.00 uur
Locatie: kantoor Economic Board Groningen, Zernikepark 12, Groningen
Info over de regelingen: www.economicboardgroningen.nl/financiering
Bestuursleden Peter Arnold Jellema en Marco Smit vertellen u alles over de regeling. Uiteraard is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Hebt u ’s avonds nog iets in de agenda staan? Wij zorgen voor soep en broodjes dus u kunt met een volle maag weer op pad.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via office@ebgn.nl.