Terug naar overzicht

5G Masterclass over het Frequentiespectrum (Groningen)

Dinsdag 15 oktober komt Taco Kluwer van Agentschap Telecom ons meer vertellen over frequenties. Dit keer vindt de 5G Masterclass plaats op een prachtige locatie in de binnenstad van Groningen: Het Kasteel. Je kunt je via de website van 5Groningen gratis aanmelden. 

Frequenties vormen een belangrijke ‘grondstof’ voor 5G. Zonder deze frequenties kunnen we niet rijden in een connected car, kunnen we geen 360 graden video streamen of miljoenen IoT devices aansluiten. Maar wat zijn frequenties eigenlijk en hoe worden ze gebruikt voor 5G? Wat zijn de verschillen tussen frequenties voor 4G en 5G? En waarom wordt de ene frequentie geveild en is de andere frequentie, bijvoorbeeld voor Wifi, door iedereen “gratis” te gebruiken? Benieuwd naar de antwoorden op deze (en nog veel meer) vragen? Meld je dan nu aan voor deze masterclass over 5G en het frequentiespectrum.

Tijd en plaats

De 5G Masterclass begint om 16:00 en duurt tot 18:00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur.  
Locatie: Het Kasteel, Melkweg 1, 9718 EP Groningen. 
Parkeren kan in Parkeergarage Westerhaven, op 2 min loopafstand van Het Kasteel.
In de wijk: betaald parkeren voor maximaal 2 uur. Kijk voor meer informatie over route en parkeren op de website van Het Kasteel.  

Meer info en aanmelden

Ga naar de website van 5Groningen voor meer informatie. Je kunt je via deze website gratis aanmelden voor de 5G Masterclass.