Terug naar overzicht

5G Masterclass met Patrick Blankers van Ericsson

Donderdag 17 mei komt Patrick Blankers van Ericsson langs in het 5G Lab om met ons in gesprek te gaan.
In deze masterclass geeft Patrick Blankers een inkijkje in de toekomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn Ericsson's nieuwste prognose van 5G-gebruik, het 5G-bedrijfspotentieel voor operators, de 5G-businesscase voor consumenten en de vereisten voor het 5G-spectrum.
 

Visie op 5G: prognose, businesscase, spectrum

Ericsson is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van mobiele communicatie. Momenteel investeert Ericsson zwaar in de ontwikkeling van 5G. In deze masterclass vertelt Patrick Blankers meer over de visie van Ericsson op 5G. Het volgende komt aan bod: Ericsson's nieuwste prognose van 5G-gebruik, het 5G-bedrijfspotentieel voor operators, de 5G-businesscase voor consumenten en de vereisten voor het 5G-spectrum.
We gaan met een kleine groep in gesprek en er zal voldoende ruimte zijn om Patrick vragen te stellen. Wil je meer horen over dit onderwerp? Meld je dan snel aan! Iedereen is welkom, maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Patrick Blankers is programmamanager Sustainability bij Ericsson voor Europa, en hoofd van Regulatory Affairs in Nederland. Gedurende zijn 22 jaar bij Ericsson heeft Patrick verschillende rollen vervuld in strategie, regelgeving, lijnmanagement en technologie. Daarvoor werkte Patrick bijna 7 jaar bij KPN als onderzoeker en projectmanager.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.