Terug naar overzicht

5G Masterclass: het frequentiespectrum en 5G

Kom langs en praat met ons mee over 5G en het frequentiespectrum!

Op donderdag 15 maart komt Taco Kluwer van Agentschap Telecom langs om met ons in gesprek te gaan over 5G en het frequentiespectrum. Onlangs kreeg dit onderwerp al nationale aandacht toen Jan Paternotte er Kamervragen over stelde. Voor ons alle reden om hier verder in te duiken en meer over te horen. Meld je nu aan en ga het gesprek met ons aan! 

Frequenties vormen de belangrijkste ‘grondstof’ voor 5G. Zonder deze frequenties kunnen we niet rijden in een connected car, kunnen we geen 360 graden video streamen of miljoenen IoT devices met elkaar verbinden.

Kluwer zal ons vertellen over het hoe en waarom van deze frequenties, waar komen ze vandaag? Wat zijn de verschillen tussen frequenties voor 4G en 5G? En waarom wordt de ene frequentie geveild en is de andere (bijvoorbeeld Wifi) door iedereen gratis te gebruiken?

Benieuwd naar de antwoorden op deze (en nog veel meer) vragen? Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier!
Wacht niet te lang, want er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.

Tijd en plaats

De Masterclass begint om 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen beginnen, verzoeken we bezoekers om zich om 15:45 te melden bij het 5G Lab.

Alle Masterclasses vinden plaats in het 5G Lab naast de EnergyBarn op het EnTranCe terrein. 
Adres: Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen. Gratis parkeren is mogelijk.